Regnskapsbloggen

ØkonomiAssistanse blir en del av Saga Regnskap Drammen

Saga Regnskap Drammen og ØkonomiAssistanse

Vi har en gladnyhet å dele med dere!

Fra nyttår får vi 6 nye medarbeidere hos oss på Åssiden som følge av oppkjøp av regnskapsfirmaet ØkonomiAssistanse. ØkonomiAssistanse har vært et solid firma gjennom 30 år, og vi gleder oss til å dekke den økte etterspørselen etter regnskaps- og rådgivertjenester vi opplever hos oss.

De siste årene har vi merket endring i bransjen og vi er i mye større grad rådgivere for næringslivet nå enn før. I tillegg har vi stor pågang fra virksomheter som ønsker bistand og har trengt flere ressurser internt.

Vi kan yte verdifull bistand innen blant annet budsjettering, styrearbeid og kompetanseoverføring til kunden, i tillegg til bistand på tradisjonelt regnskapsarbeid i digitale løsninger. Vår kompetanse og erfaring gjør oss i stand til å kunne være en aktiv støttespiller og samtalepartner, som igjen kan forbedre våre kunders lønnsomhet. Vi vil fortsatt være et personlig regnskapsfirma, der alle kunder har sin faste regnskapsfører.

Saga Regnskap Drammen er lokalt eid av ansatte ved kontoret og er et av regnskapskontorene i Drammen med sterkest vekst de siste årene.

Ønsker du vite mer om oss og hvordan vi kan hjelpe deg?
Ta kontakt med oss!

Våre løsninger:
PowerOffice Go, Visma Busniess, Tripletex og Conta
Les mer om våre regnskapsprogram

Del dette blogginnlegget:

Ta kontakt med oss!