Visma

Visma har løsninger innen regnskap, lønn, innkjøp, og programvare til regnskapsbyråer.

Visma-løsningene er mange og tilbyr ulik grad av kundetilgang. Med Visma Business som kjernesystem får du et solid og kraftig økonomisystem som enkelt tilpasses din bedrifts behov.

Systemet er rangert som det mest brukte regnskapssystemet i Norge med tilknytning til over 100 000 selskaper. I 25 år har de levert økonomiløsninger til små og store bedrifter rundt om i Skandinavia.

Selv om Visma Business kan ses på som et mer tradisjonelt system så har de utviklet nettbaserte moduler som gjør at systemet oppleves som en slags hybrid mellom sky- og tradisjonell løsning. Systemer er i stadig utvikling på bakgrunn av brukernes tilbakemeldinger og ønsker, samtidig søker de etter å hele tiden ligge i front på nye og effektiviserende løsninger.

Løsningene deres er like godt egnet til små som til store selskaper. Ved en automatisering av arbeidsflyten så effektiviseres arbeidsprosessene knyttet til både inngående og utgående faktura, fra fakturamottak til betaling til utfakturering og innbetalinger.

Webfaktura

Et faktureringsprogram som kan sende fakturaer pr. post, e-post eller elektronisk (EHF), samt i nettbank eller via vipps (privatpersoner). Kunder og fakturaer synkroniseres med systemet.

Løsningen har en enkel rapportering som viser topp fem kunder, topp frem produkt og fakturert vs. Innbetalt.

Autoinvoice

Send og motta elektronisk eller i det formatet mottakeren kan motta på: papir, e-post eller elektronisk. Motta fakturaer direkte inn i økonomisystemet.

Approval

Enkel godkjenning av inngående fakturaer, utlegg og reiseregninger. Få varsel på e-post og mobil.

Mulighet til å godkjenne, avslå eller videresende samt endre konteringer eller legge til kommentarer.

Synkroniseres med byrået og utbetalinger gjøres kun ved godkjente oppgaver.

Autopay

Integrasjon med nettbank. Gir en helelektronisk bilagshåndtering der betaling bokføres automatisk i økonomisystemet.

Automatisk oppdatering av utbetaling og innbetaling flere ganger pr. dag. Tilbyr OCR og Cremul pluss innbetaling samt Avtalegiro

Expence

Enkel løsning for å føre reiseregninger som støtter Statens reiseregulativ samt firmadefinerte satser.

Via appen Visma Attach kan ansatte ta bilde av kvitteringen og den havner rett inn i systemet. Kredittkort og GPS tracking av kjøring kan integreres. Godkjente reiseregninger kommer rett inn i Visma lønn.

Payslip

Ansatte får lønnslippen rett til mobil, nettbrett eller pc. Her lagres de i et digitalt arkiv.

Man får se detaljert informasjon om eventuell overtid, utlegg og refusjoner.

Absence

Økt effektivitet ved enkel og effektiv måte å registrere fravær på. Den ansatte får beskjed dersom registreringen ikke er gyldig, f. eks dersom legeerklæring må forevises, barnet har blitt for gammelt, feriedager brukt opp osv. Gir korrekte ferie- og fraværsrapporter.

Autocollect

Automatisk håndtering av alle prosesser ved purring og inkasso samt løpende oppdatering i Visma Business – begge veier.

Rapportering

Gir deg tilgang til et nettbasert rapporteringsverktøy. Hent ut relevant informasjon i standardrapporter og skreddersydde rapporter. Komplekse data blir enkle å lese i visuelle og intuitive grensesnitt.

ERP POS

En integrert kasseløsning med støtte for lovmessige krav. All informasjon ved et salg overføres til Visma Business. Mulighet for kvittering på epost samt mulighet for betaling av åpne poster i kassen.

Dette er et system som utmerker seg med god bransjeløsning for bedrifter med behov for prosjektstyring

La oss sammen finne den perfekte skreddersydde løsningen til din bedrift.​

Vår kompetanse skal gi deg tid og frihet til å gjøre det du kan best; styre og utvikle din bedrift.

Usikker på hva som passer for din bedrift?

Ta kontakt med oss og fortell oss om din bedrift.