Conta

Vi er godt kjent med Conta sine systemer og kan hjelpe deg som driver din egen bedrift med alle slags oppgaver knyttet til regnskapssystemet.

Conta er et skybasert system for faktura, regnskap og lønn med over 100 000 aktive brukere. Tjenesten kan enkelt tilpasses bedriften din sine behov ved at du selv velger abonnementene som passer for deg. 

Få full oversikt over økonomien til bedriften din med et enkelt regnskapsprogram, automatisk bokføring av fakturaer sendt i fakturaprogrammet og rask lønnskjøring. 

Tjenestene i Conta 

Faktura og regnskap 

Send fakturaer til kunden på e-post, som EHF eller eFaktura. Fakturaene bokføres automatisk i regnskapet ditt. Smart bokføring hjelper deg med regnskapsføringen. Conta har markedets smarteste kunstige intelligens som gir deg presise forslag til riktig regnskapskonto. 

Smart mobilapp 

Skann kvitteringer og bilag mens du er på farta og send dem rett til regnskapsprogrammet. Du, eller regnskapsføreren din, kan hente dem opp og bokføre på et blunk. 

Tilbud- og ordresystem 

Conta har et integrert tilbud- og ordresystem som lar deg lage proffe tilbud som kunden kan godkjenne fra mobilen sin. Tilbudet gjøres automatisk om til en ordre som du igjen kan gjøre om til en faktura med få klikk. 

Rask lønnskjøring 

Med Conta sitt eget lønnssystem, Tritt, kan du kjøre lønninger, sende a-melding direkte til Altinn og hente ut lønnsslipper til de ansatte. Programmet er intuitivt og får lønnskjøringen unna på 1-2-3. 

Enkel fakturering av timer 

Timeregistreringstjenesten Timerabbit er integrert med fakturaprogrammet og gjør det enklere enn noensinne å fakturere timer. Timer du registrerer i Timerabbit, blir synkronisert med Conta og fylt ut i en fakturakladd, som du bare trenger bare se over før du sender den til kunden. 

Banktjenester 

Koble banken din til Conta og betal leverandørfakturaer samtidig som du bokfører dem, uten å logge inn i nettbanken. Regnskapsfører kan legge betalinger til godkjenning, slik at du kan se over og godkjenne senere. 

Send rett til Altinn 

Du kan sende inn både MVA-melding og Næringsoppgave 1 direkte til Altinn fra regnskapsprogrammet. Les mer på www.conta.no

Enkelt å samarbeide med regnskapsfører 

Conta gjør det enkelt for deg å samarbeide med regnskapsføreren din. Vi setter opp en avtale sammen, hvor vi fordeler arbeidet mellom oss. 

Regnskapsfører har lik tilgang som deg til alle funksjoner i regnskapsprogrammet og kan hjelpe deg med hele, deler eller bittelitt av regnskapet. 

Skal regnskapsfører ta alt? Send inn bilagene dine til regnskapsføring med kvitteringsappen. Har du lyst å prøve litt selv? Lagre bilagene dine som kladd, så kan regnskapsfører se over og fullføre bokføringen. Vil du ta det aller meste selv? Få regnskapsfører til å kontrollere det du har bokført. 

Med Conta sine oversiktlige rapporter og enkle metoder for å korrigere bilag, ligger alt til rette for rask kontrollering.

Dette er et system som utmerker seg med god bransjeløsning for bedrifter med behov for prosjektstyring

La oss sammen finne den perfekte skreddersydde løsningen til din bedrift.​

Vår kompetanse skal gi deg tid og frihet til å gjøre det du kan best; styre og utvikle din bedrift.

Usikker på hva som passer for din bedrift?

Ta kontakt med oss og fortell oss om din bedrift.